Співачка Наталка Карпа 14 серпня відзначила 39-й день народження і розповіла про те, як насолоджується новим етапом у своєму житті-вихованням улюбленої 8-місячної доньки.

Радісними враженнями від материнства Наталка Карпа поділилася з Новим каналом на зйомках десятого сезону проекту "Хто зверху?".

Маленька Злата з'явилася на світ, коли Наталці було 38. Народження малятка співачка вважає величезним щастям.

Злата зараз в тому віці, коли починає відрізняти своїх людей від чужих. Я дуже переживала, чи зможе вона залишатися з нянею, коли мені треба буде відлучитися у справах, але поки що все добре. У неї вже з'являються зубки, вона починає щось лепетати.

За словами артистки, її маленька дочка росте неймовірно позитивною; її натхненний настрій передається мамі і татові.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Наталка Карпа з чоловіком і дочкою. Фото: Facebook

вона постійно посміхається! Навіть вранці прокидається відразу з посмішкою. Навіть коли мені доводиться по 3-4 рази за ніч прокидатися, щоб погодувати її, мене це не нервує-роблю це з величезним задоволенням! Сплю я дуже мало, постійно щось роблю, доглядаю за Златою, але вона заряджає мене неймовірною енергією.

На шоу "Хто зверху?" Наталка Карпа змагалася з Дариною Петрожицькою та Ольгою Цибульською проти чоловічої команди Сергія Притули. Кому з них вдалося перемогти, дізнаєтеся зовсім скоро. Прем'єра десятого, ювілейного, сезону " Хто зверху?» - у четвер, 27 серпня, о 19: 00 на Новому каналі!

Нагадаємо, раніше "Кайфуй і думай про мене": Дантес опублікував пікантне відео... для чоловіків...

Як повідомляв портал " Знай.ua", Бджілка Гросу повернулася до Києва і сховалася від світу в секретному місці.

Також " Знай.ua" писав, що Остапчук накинувся на дітище Зеленського, "Квартал 95" став примітивним - "готую свій".