Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала спекотне фото з відпочинку, на якому з'явилася в незвичайному образі на прогулянці.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Раміна відображена на тлі красивого пляжного пейзажу, на прогулянку вона вийшла в спокусливому образі. На ній сексапільний світлий купальник, який красиво підкреслив пружні форми і красивий рівний загар. У підписі до кадру Есхакзай заговорила про мерські амбіції: "вчора їздила по Києву і думаю:" невже так складно зробити дороги?». Бюджет виділяється колосальний. З народження в Києві, з 18 років за кермом, дороги – пекло. Ось ви як думаєте, можна за 4 роки на посаді мера зробити з Києва цукерку і привести дороги в порядок? І що для цього потрібно? Не красти? P. S: фото не в тему, але вже вибачте". Фанати в захваті від нового фото красуні, її завалюють компліментами і відповідями в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що предавшая Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.