Популярний турецький актор, зірка серіалу "Заборонене кохання" Киванч Татлитуг приємно порадовував прихильників новим фото в басейні.

Допис з'явився у мережі Instagram, на фан-аккаунті актора.

Скріншот: Instagram

На ньому видно, як Киванч відпочиває на бортику басейну. Виглядає зірка аж надто брутально: зачесане назад волосся, борода та погляд, що зачаровує своєю мужністю.

Коментарі до допису розриваються від компліментів, сердечок та зізнань у коханні від прихильниць гарячого турецького актора. Фанатки та навіть фанати зізнаються, що саме такий образ пасує Киванчу найбільше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зірка "Забороненого кохання", якого ЗМІ охрестили турецьким Бред Піттом за дуже схожу до голлівудсього актора зовнішність, точно знає, які образи підбирати для фотографій. У 2002 році Киванч здобув перемогу у конкурсі "Краща модель Туреччини", і одразу ж - у "Краща модель світу".

Соцмережі переповнені фотографіями у різних стилях, а також селфі з близькими та сім'єю: актор одружений на стилістці Башак Дизер, вони проводять разом багато часу.

Проте сам Киванч залишається скромною та непублічною людиною: він не має власного аккаунта в Instagram.

Нагадаємо, що природа не відпочила - 15-річна донька Моніки Беллуччі у бікіні кинула виклик мамі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", напівроздягнена наречена Розенка пропонує пограти її "м'ячиком" на пляжі: "Я нічого не забула?".

Також "Знай.ua" писав, що Світлана Лобода помірялася красою з 28-річною сестрою - порівняння не на користь співачки.