Зірку бойовиків, знаменитого голлівудського актора Жан-Клода Ван Дамма побачили на вулицях Києва під час зйомок фільму для Netflix.

Фото опублікували в Telegram-каналі Київ Сьогодні.

"Фото з Ван Даммом на київських вуличках. І нічого більше", - написали в підписі до фото.

Читайте Знай в Google News!

Робота над картиною вже почалася, і закінчиться восени. Незважаючи на те, що велика частина зйомок пройде. У Києві, за сюжетом, українська столиця стане таким собі французьким містечком.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Жан Клод Ван Дамм, фото: Telegram
Жан Клод Ван Дамм, фото: Telegram

Відомо, що актор прилетів до Києва не сам, а зі своєю дівчиною, українкою з Кривого Рогу Оленою Каверіною, вони з Ван Даммом зупинилися у відомому готелі Fairmont, який знаходиться на Подолі в Києві. Про це може свідчити інтер'єр номера, на тлі якого зробила селфі Олена.

Раніше повідомлялося, що в серпні в Києві перекриють кілька вулиць у зв'язку зі зйомками нового фільму Netflix за участю Жан-Клод Ван Дамма. Про це розповідає прес-служба КМДА.

Повідомляється, що в період з 10 по 26 серпня в Києві будуть проходити зйомки нового фільму компанії Netflix "The Last Mercenary", в якому візьме участь американський актор Жан-Клод Ван Дамм.

Зокрема, під перекриття потрапили: вулиця Січових Стрільців, Гоголівська, Костянтинівська, електриків, Ярославська та територія під південним мостом. В оголошенні прес-служба КМДА також вказала точну дату і час.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, легендарний Ван Дамм ошелешив чемпіона UFC фірмовою вертушкою.

Як повідомляв Знай. ua, киян розженуть по домівках через приїзд Ван Дамма, у Кличка дали добро.

Також Знай. ua писав, що Netflix відправив Ван Дамма до Києва.