Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру і живе в Росії, часто радує шанувальниками кадрами зі свого професійного та особистого життя. Цього разу артистка показала, як відпочиває з дітьми і російським артистом Філіпом Кіркоровим.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне фото з'явилося в Instagram зірки.

"неймовірні, теплі вечори в дружній компанії. Люблю, коли багато дитячого сміху, добрих посмішок і ласкавих слів", - пише Лорак під фото.

Друг Ані Лорак Кіркоров тут же відреагував на фото з собою і дітьми.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"я так хочу, щоб літо не закінчувалося", - пише Кіркоров.

Фанати прийшли в захват від фотографії знаменитостей і написали безліч компліментів в коментарях. Крім того, часто згадували про кліп Ані Лорак, який вона випустила днями і в якому взяла участь її 9-річна дочка Софія.

Крім того, зворушливе фото лайком зазначив співак Сергій Лазарєв, якому часто приписують роман з Ані Лорак.

"відпочивайте, я поки перегляну кліп, сотий раз", "Кароліночка ну яка ж Ви красуня", " дуже милі 😍 Ви з Філіпом-приклад справжньої і щирої дружби!", "так приємно бачити вас щасливою і наповненою енергією. гарного відпочинку вам", "ви великі молодці", " гарного вам настрою!", "Кліп супер діти красені Філіп король", " він тебе чпокает))) або👅", "всього найкращого 😍 😘 гарного відпочинку", " такі красиві роги на фото у Філіпа)", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ані Лорак заінтригувала заявою про ненародженого сина.

Як повідомляв Знай. ua, Ані Лорак помітили в несподіваному місці.

Також Знай. ua писав, що Кіркоров з дредами і розпатлана Лорак попалися на камеру в цікавому місці.