Пару Сергія Стоуна і Саші Чистової називали однією з найкрасивіших серед українських блогерів. Учасник шоу "Топ-моделей по-українськи" на Новому каналі раніше говорив, що не бачить ніяку іншу дівчину поруч, описуючи свої думки про кохану блогерку Саші Чистової. Однак через три роки дівчина вирішила розлучитися з Сергієм.

Читайте Знай в Google News!

Хлопець описував свої почуття до чистової найсильнішими з тих, що він взагалі відчував в житті. "Ми пережили стільки моментів, що вистачить на кілька томів книги. Це була любов з першого погляду, з
першого слова, з першої розмови про "помідори".

Стоун і Чистова, фото: Новий Канал
Стоун і Чистова, фото: Новий Канал

Сергій Стоун описав, що настільки сильна любов до Саші єдина в його житті, він більше не зможе любити так кого-небудь у своєму житті. І ще повідомив, що саме сварки, ревнощі та ігри повільно знищили їхнє сімейне дозвілля. Хлопець не згоден зі словами "якщо любиш, треба відпускати", проте заради дівчини готовий піти на таке, якщо їй так буде краще.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Виявилося, що приблизно рік тому Сергій зрадив дівчині. "Повна прострація і відчуття тотального розчарування. Якимось чином мене навіть на час змогли переконати в тому, що всі хлопці змінювати. А той, хто не зраджує, нібито просто не розповідає про це", — розповіла Саша Чистова. Їй довелося жити з цією думкою до тих пір, поки тема не піднялася в його компанії.

Він почув про зраду і здивувався, після чого перервав розмову, був розсерджений і пішов з кімнати. Тим самим давши зрозуміти, що це неприйнятно по відношенню до дівчини. Вона намагалася з часом не думати про це, проте часом її "накривало не по-дитячому".

Стоун і Чистова, фото: Новий Канал
Стоун і Чистова, фото: Новий Канал

Однак проблема ще полягала в робочих поїздках Сергія Стоуна в Китай, так як дівчина погано до них ставилася. "По поверненню в Україну я намагаюся все виправити. Вона злиться, але ми все одно миримося. Сходимося-розходимося, а потім знову сходимося...", - розповів він. І незрозуміло, чи зуміють кохані знову помиритися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тіна Кароль і Snoop Dogg перестали приховувати, що між ними.

Як повідомляв "Знай.ua", фітнес-модель Ана Чері в сексі-білизна намокла і показала результати:"Така волога".

Знай.ua писав, що Настя Каменських потрусила принадами на камеру: "Душа танцює".