Шоумен Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, поділився з шанувальниками черговим домашнім відвертим фото.

У соцмережі Instagram ексцентричний чоловік виклав фотографію, на якій він у всій красі стоїть в одних стрінгах на тлі тренажера, сходів і зі світильником над головою. Кадр він підписав переінакшеною цитатою з Маяковського: "Светить всегда,светить везде,светить,- и никаких гвоздей,.....кто помнит продолжение? 😃"

Серед передплатників знайшлося чимало тих, хто доповнив вірш відомого поета. Багато коментаторів від душі посміялися над фотографією і подякували Сергію за подарований позитивний настрій. А дехто і похвалив за те, що Тарзан залишається в прекрасній формі навіть через стільки років:

"Красивий і знаменитий!!!Розумний і дуже приємний в спілкуванні!!!Сергій, спасибі за вашу працю, так триматися стільки років, повагу вам і здоров'я вам і вашій родині".

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Ти як завжди у формі, Сонце наше!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️"

"Светить всегда, светить везде до дней последних донца! Светить- и никаких гвоздей-вот лозунг мой и солнца😂😂Никогда не понимала стихи Маяковского, а сейчас они приобретают такой живой смысл, Серёга. Браво, от души. Я хоть улыбнулась в конце дня, весь день был такой, блин, напряжённый. Спасибо за юмор."

Нагадаємо, раніше Потап за кермом автомобіля показав шанувальникам hardcore p * rn.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Мавка Лісова: закарпатка Аліна Паш зачарувала оголеною попою посеред природи.

Також "Знай.uа" писав, що у зарученого Остапчука був контакт з ескортницею: "я вирішив зробити подарунок своєму..."