Відома українська телеведуча, учасниця проекту" Танці з зірками " Ольга Фреймут захворіла коронавірусом.

Про це повідомляють українські ЗМІ.

Фото: Facebook

Відомо, що Фреймут відмовилася від участі в декількох заходах, у зв'язку з виявленням у неї COVID-19. Зокрема, зірка вітчизняного шоу-бізнесу мала виступати ведучою на щорічній церемонії нагородження "Топ - 50 успішних жінок Львівщини", запланований на 22 серпня. Організатори заходу були змушені змінити ведучу церемонії мало не в останній момент.

Сама ж знаменитість поки ніяк не коментувала стан свого здоров'я, утримуючись від будь-якого спілкування з пресою. Про місце перебування і самопочуття Ольги Фреймут поки нічого не відомо. Дещо пізніше інформацію про захворювання телезірки спростувала її рідна сестра Юлія: зронивши кілька слів, вона відмовилася продовжувати бесіду з журналистами, тут же кинувши слухавку.

це інформація з інтернету, офіційно вам ніхто про таке не повідомляв.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Ольга Фреймут прийняла виклик #танцысозездамиchallenge, ставши останньою зірковою учасницею четвертого сезону популярного телешоу. Разом зі своїм партнером Іллею Падзіною, вона повинна була вийти на танцмайданчик вже 30 Серпня.




Нагадаємо, раніше Потап за кермом автомобіля показав шанувальникам hardcore p * rn.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Мавка Лісова: закарпатка Аліна Паш зачарувала оголеною попою посеред природи.

Також " Знай.ua" писав, що у зарученого Остапчука був контакт з ескортницею: "я вирішив зробити подарунок своєму..."