Співачка Наташа Корольова та скандально відомий стриптизер Тарзан (справжнє ім'я - Сергій Глушко) днями відсвяткували 17-ту річницю свого весілля.

Про це подружжя розповіло у соціальних мережах.

Своє рожеве весілля пара відсвяткувала з неабияким розмахом. Кадри з запального святкування на своїй сторінці в соцмережі Instagram виклав і відомий шоумен Володимир Винокур, який був запрошеним гостем у зіркової пари.

Винокур привітав подружжя зі святом та залишив під світлиною свої побажання: "У Наташи и Сергея, вчера был Праздник!!! День Свадьбы!!! Счастья Вам, дорогие!!! Ура! Горько!❤️❤️❤️❤️❤️💃🏿🚀👶🎶🍷🚑🎹🎸".

Фото: Instagram

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Не обійшлося і без пристрасті. На відео зі святкування Наташа й Тарзан запалили вечірку еротичним танцем під час виконання пісні. Винокурові, вочевидь, такий інтим сподобався.

Користувачі соцмереж долучилися до щирих привітань подружжю. Весілля пари відбулося 21 серпня 2003 року, але навіть 17 років потому Наташа та Сергій не втрачають почуттів, проводять час разом та діляться з шанувальниками спільними фотографіями та відео.




Нагадаємо, Наталя Могилевська приголомшила спекотними рухами в компанії "латексних" красенів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Закарпатський співак "воскресив" українську Галю, запальний трек надихне українців "Носити воду".

Також "Знай.uа" писав, завжди "світська" Катерина Осадча здивувала шевелюрою на ногах.