Нещодавно стало відомо, що телеканал СТБ оголосив про вихід нового романтичного реаліті-шоу "Холостячка". І якщо в "Холостяк" за серце красеня борються кілька десятків дівчат, то в "Холостячці", відповідно за серце героїні змагатимуться чоловіки. Головною героїнею нового шоу стала актриса, яка виконала головну роль в гучному серіалі "Фортечна", і переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина.

Читайте Знай в Google News!

Зі зростанням публічності і популярності, в Instagram актриси почала стрімко зростати кількість передплатників. І тепер Ксенія стала частіше радувати публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці. Так, нещодавно зірка показала яскраві фото в цікавому образі, на яких чуттєво позує серед густої зелені. А в підписі до публікації нагадала фанатам про головне: "Ми всі постійно кудись біжимо. Ви помічали? І в цьому поспіху іноді так не вистачає простого людського щастя - коли можна усвідомлено дихати, пити чай, дивлячись на заходи, спостерігати за зірками. В цьому і проявляється любов до себе – в здатності зупинитися і зробити те, що я хочу прямо зараз. До речі, Ви в курсі, що зараз Серпневий зорепад? Я пам'ятаю, живучи в Криму я щоліта чекала цієї події... це неймовірно красиве і вражаюче природне явище".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще