Програма" Світське життя " з Катею Осадчою відзначила гучну дату-15 років з моменту виходу в ефір. З цього приводу відбувся грандіозний концерт, в якому брали участь найзнаменитіші зірки української естради, такі як MONATIK, Сергій Бабкін, Тіна Кароль і багато інших. Сторінка популярного видання про світське життя JetSetter.ua опублікувала в TikTok і Instagram ролик з цікавим челленджем-зірки передають один одному з рук в руки капелюшок Каті Осадчої, Тіна Кароль навіть упускає його на землю, а MONATIK ловить прямо з повітря. Природно, користувачі заінтриговані - що ж відбувається? За що у Каті Осадчої, заслуженої телеведучої, відібрали "найцінніше"?

24 серпня, в День Незалежності України о 20: 30 на 1+1 вийде довгоочікуваний зірковий концерт з нагоди 15-річчя "Світського Життя". Ось уже 15 років до іронічної та елегантної Осадчої приходять найзнаменитіші гості, щоб поділитися потаємними таємницями, за якими затамувавши подих, спостерігає вся країна.

Справедливості заради, варто відзначити, що сам концерт відбувся 17 липня 2020 року. Однак через карантин, кількість гостей була строго обмеженою, і всі знаходилися на відстані один від одного. Тепер насолодитися видовищем зможе вся Україна на екранах телевізора.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Катя Осадча розкрила секрет ідеальної фігури, дієти тут ні при чому

Як повідомляв портал Знай.uа, Катя Осадча показала головного чоловіка свого життя.

Також Знай.uа писав, Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.