Російська професійна жінка-бодібілдер Наталія Кузнєцова, яка називає себе Амазонкою, досягає висот у своїй професійній сфері і часто опиняється в центрі уваги через своє тіло.

Читайте Знай в Google News!

Новий знімок дівчина опублікувала в Instagram.

"Спорт - це частина нашого життя" - для багатьох безперечно. І, як і скрізь, в ньому є свої проблеми. Є свої герої і негідники. Є азарт боротьби, пристрасть, емоції і є суб'єктивність, санкції, допінг, корупція і багато політики. Є протекція і підлабузництво. Спорт давно став бізнесом. Професіонали це звучить гордо! Про карта! Інша справа, що на Чемпіонів хоче бути схожими все менше і менше людей... Що чекає проф. Бодібілдинг в майбутньому, на вашу думку?) ",- написала вона під фото.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Думки коментаторів розділилися. Одні традиційно були ошелешені її великими м'язами і відзначили, що такі ноги не приховати під міні, хоча дівчина і не намагається приховувати свою гордість, над якою працювала роками. Інші ж побачили саму Наталію, а не тільки її м'язи і відзначили, що вона красива жінка з люблячим чоловіком і сином.

" ви така красива💗і не дивлячись на всю" міць "ви дуже ніжна і витончена", "ви неймовірна красуня", "неймовірна красуня, Наталочка", "талія👍 і сама"," це більше схоже на Термінатора, дуже шкода", " дуже красива жінка! Кожному своє", " Це не жах, а тихий жах! А ноги куди заховати такі, яке міні", "Це більше схоже на Термінатора, дуже шкода"," у цього "жаху" є син і чоловік. І вона дуже приємна дівчина"," а скільки в цей жах вкладено часу, здоров'я і грошей", " цікаво подивитися на чоловіка. Шкода його", "головне, що вона подобається собі", " Кожен має право вибору. І то її вибір. Ваше право його не підтримувати, проте і погано говорити про людину ніхто не має права", - стверджують коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, легендарний Шварценеггер попався в лапи лютому коронавірусу.

Як повідомляв Знай. ua, чоловік королевою стриптизер Тарзан розклав причиндали на сонечку.

Також Знай. ua писав, що Шварценеггер з самоізоляції поділився несподіваними кадрами зі щасливою ослигою.