Популярна українська співачка Тіна Кароль взяла участь в урочистому концерті на День Незалежності в Києві. Фотографії та відео в ефектному вбранні з'явилися в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Вага наряду склала 6 кг, а на його пошиття витратили понад 180 годин. Дизайнерське плаття від HELENA ROMANOVA є одночасно ніжним і досить відвертим.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

На виготовлення сукні було витрачено 15 500 металевих намистин, Кароль вибрала його для святкового концерту, який відбувся на столичній Софійській площі з нагоди 29-ї річниці Незалежності України.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Свій образ поп-зірка доповнила зачіскою з об'ємними локонами і босоніжками в тон.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Кадри з ефектним виступом співачки змогли побачити не тільки кияни, але і всі українці в прямому ефірі по телебаченню. Кадри опублікував навіть фанатський Intagram fantina, присвячений Тіні Кароль. На відео артистка виконує пісню 1997 року "а я пливу про човні".

Фанати не пройшли повз ролик і залишили чимало компліментів в коментарях.

"Блін як класно звучити у Вашому виконанні, ваууу", "Краща", " Тіна неперевершена! Браво!", "Як же круто це було 😍дуже", Просто вибух голови🔥", " я дивилася по телеку, просто супер!!! Гордість України", " вишуканість, інтелігентність, жіночність, смак, талант, краса, розум.Я щось пропустила?", "Вогонь", - захоплюються шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тіна Кароль показала, в чому виступить на День Незалежності України.

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль підкорила ніжністю в блейзері на голе тіло, ледь прикрилася півоніями.

Також Знай. ua писав, що Джамала, Кароль, Матвієнко та Зібров переспівали "Червону руту" Ротару.