Український гурт 5nizza з його незмінним солістом Сергієм Бабкіним долучився до складу виконавців попурі до Дня Незалежності України, у якому він заспівав одну з найсумніших і найсентиментальніших пісень української естради — "Вона" гурту "Плач Єремії".

Читайте Знай в Google News!

Відповідним записом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На відео можна побачити як зі слів харківського музиканта зринають відомі рядки, які родом з Львова:

А вона, а вона сидітиме сумна,

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Буде пити – не п'яніти від дешевого вина.

Я співатиму для неї, аж бринітиме кришталь

Та хіба зуміє голос подолати цю печаль.

Пісня була написана поетом Костем Москальцем 25 серпня 1989 року у Львові. У момент написання автор виступав у львівському театрі "Не журись!" як автор-виконавець власних пісень. За словами Москальця, "Вона" — більше символічний, ніж реальний образ. Подейкують, що на написання його надихнула Аліна Бжезінська-Лазоркіна, яка на той момент часу вчилася в музичній школі ім. Соломії Крушельницької, пізніше закінчила львівську консерваторію за класом арфи, а зараз проживає в Шотландії, де працює арфісткою.

1995 року пісня увійшла до другого альбому гурту Плач Єремії "Най буде все як є…", з вокалістом якого, Тарасом Чубаєм, Москалець приятелює з 1987 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тіна Кароль показала, в чому виступить на День Незалежності України.

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль підкорила ніжністю в блейзері на голе тіло, ледь прикрилася півоніями.

Також Знай.ua писав, що Джамала, Кароль, Матвієнко та Зібров переспівали "Червону руту" Ротару.