У День Незалежності України, 24 серпня, на Софійській площі в Києві пройшов масштабний концерт. У ньому взяли участь багато відомих українських виконавців, серед яких Монатік, Джамала, "Время и Стекло", Потап, Наталія Могилевська, Вєрка Сердючка, Руслана, Павло Зібров та інші. Виступ пройшов у форматі попурі, були виконані популярні пісні.

Читайте Знай в Google News!

Однак менеджеру групи "Океан Ельзи" Вікторії Хоменко і Олексію Согомонову, продюсеру "Бумбоксу", не сподобалося використання пісень" Там, де нас немає" і "Вахтерам" без будь-якого дозволу на їх використання.

Авторські права, скріншот: Facebook
Авторські права, скріншот: Facebook

Хоменко повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook: "Незалежність — це свобода, повага і до себе, і до інших, зокрема, і до прав. Здається так банально і ясно? Не всім. З питань використання пісні "Океану Ельзи" сьогодні вранці — ні, не давали дозвіл! Більше того, навіть не зверталися".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Олексій Согомонов в коментарі до публікації в Facebook заявив, що ніхто дозволу не питав. Більш того, він розповів про ситуацію, яка сталася з "Квартал 95". "Незважаючи на нашу категоричну відмову, вони поставили "Рок-н-рол" у своє ТБ-шоу. Прикрившись законом про пародії", - доповнив він.

Авторські права, скріншот: Facebook
Авторські права, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День незалежності нагородив Dzidzio і білоруса Михалка: тепер заслужені артисти України/

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль в відвертому вбранні вагою в 6 кг викликала фурор на День незалежності: "вогонь"

Знай.ua писав, що Оля Полякова гаряче переплюнула "Дикі танці" Руслани, українці вже відправляють на " Євробачення"