Тіна Кароль є відомою українською співачкою і телеведучою. У 2006 році виступала на "Євробаченні". У 2017 році була удостоєна почесного звання Народної артистки України. З 2013 по 2020, крім 2014 року, є незмінним тренером на шоу "Голос країни".

Читайте Знай в Google News!

За всю кар'єру випустила шість альбомів, три з яких мають статус "платинового" в Україні, а один — "мультиплатинового". У 2020 році разом з учасником Романом Сасанчиним здобула перемогу у вокальному проекті "Голос країни 10" на телеканалі 1+1.

Нещодавно, до Дня Незалежності України Тіна Кароль спустилася в київське метро і виконала там одні зі своїх найпопулярніших пісень: "Ноченька", "Україна - Це ти", "Сдаться ты всегда успеешь", "Выше облаков" і "Иди на жизнь".

Користувачі в коментарях описують захват від подібного виступу: "Як же було тоді шикарно", "Без болю в очах Малятко", "Неймовірний виступ ,одні емоції. Люблю безмежно".

Популярні новини зараз
Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури Зима прийде передчасно: які регіони накриють перші снігопади Кого з пенсіонерів можуть мобілізувати Овочі, фрукти та хліб: їжа, яка скоро перетвориться на предмет розкоші
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пружні груди Ані Лорак ледве помістилася в крихітному ТОПі - фігура, як у дівчинки.

Як повідомляв "Знай.ua", Сніжана Єгорова після скандалу пішла в поліцію: "Мені і моїм дітям погрожували". У зв'язку з цим всі матеріали за фактом наклепу, погроз у соцмережах, формування завідомо неправдивої інформації передані співробітникам правоохоронних органів.

Знай.ua писав, в мережі показали, як виглядає Філіп Кіркоров в реальному житті, сивого колишнього Пугачової не впізнати.