Під час святкування Дня Незалежності України, 24 серпня, стався гучний скандал, який підірвав соцмережі. На Майдані Незалежності з'явилася людина в костюмі кролика з українським прапором. Після цього соцмережі були в повному шоці, а на Facebook з'явилася величезна кількість гнівних коментарів.

"Винуватцем торжества" був молодий український співак, який входить до складу Serduchka Band – Дмитро Волканов.

Волканов деякий час мовчки читав коментарі з соціальних мереж, і зважився прокоментувати те, що відбувається лише через 2 дні. Дмитро заявив, що він шокований тим, що про нього писали коментатори. І дійсно, люди писали про те, що він паплюжив честь українського прапора, звинувачували в "танці на кістках", писали що його треба розстріляти і т.д. однак самому Волканову, судячи з усього, до цього немає ніякого діла.


Волканов заявив, що він "не приймає нічого на свій, крім грошей", а у коментаторів в соціальних мережах просто "немає мізків". Очевидно, тепер почнеться нова хвиля коментарів із засудженням молодого українського виконавця.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських перетворилася на витончену богиню до Дня Незалежності України: "погляд не відірвати"

Як повідомляв " Знай.ua", модель з 10-м розміром грудей пограла принадами на ліжку: "Прибрала волосся, щоб..."

Знай.ua писав, Зеленський у День незалежності нагородив Dzidzio і білоруса Михалка: тепер заслужені артисти України.