Як же швидко ростуть діти! Ось і синочку Валерія Меладзе і Альбіни Джанабаєвої нещодавно виповнилося 16 років. Зоряний хлопець росте копією мами і грозою дівчат — цей погляд здатний викрасти чиє завгодно серце.

Розмовляючи з журналістами про сина, Меладзе частіше розповідає, що пишається ним. Хлопчик не розчаровує батьків, не вплутується в погані компанії, вчиться на "відмінно" і взагалі зростає різнобічною особистістю, а до того ж Меладзе-молодший ще й відмінно вихований. Однак, співак не раз ділився і своїм головним засмученням щодо нього. Виявляється, Кості байдуже мистецтво, хоча і мама, і тато віддали себе творчості. Головне хобі хлопця-футбол. А в навчанні він віддає перевагу точним наукам-фізиці, хімії, математики. Від Гуманітарного світу Костя виявився далеким.

Ще раз, давайте нагадаємо вам, що народився хлопчик в 2004-му році. Альбіна дуже довгий час приховувала, хто є батьком, та й можливо, вона могла і досі це приховувати. Саме Валерій сам заявив в мережі, що це він є батьком цього хлопця, коли хлопчикові було вже 5 рочків. Також музикант в мережі розповів, що після дитини, він просто наполіг, щоб хлопчикові дали саме його прізвище. Ну а ім'я, також вибрав він, на честь свого відомого брата.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 41-річна екс-віагрянка Джанабаєва похвалилася фігурою, якій позаздрять всі.

Як повідомляв Знай. ua, розкрито таємницю 20-річного романа Меладзе і Джанабаєвої.

Також Знай. ua писав, що Джанабаєва занудьгувала в шлюбі з Меладзе і згадала "ВІА Гру", пальто ледве прикриває голе тіло.