Популярна телеведуча Алла Мазур вразила фанатів новою зачіскою, яка вважається дуже модною в цьому сезоні.

Стилісти відзначають, що боб каре - стрижка номер один сезону. Чому її вважають мало не ідеальною? Та тому, що вона підходить під Всі віку, форми обличчя і кольору волосся. Її можна назвати універсальною.

Головний плюс зачіски - може виглядати кожен раз нової. Все залежить від укладання і довжини волосся. А ще її можна носити як з чубчиком, так і без. Напевно, це і вирішила перевірити Алла Мазур.

До цього вона віддавала перевагу боб-каре з відкритим чолом, часто робила легкі локони, але зараз носить її з прямою густим чубчиком.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

А ось на рахунок укладання, зірка Українських Новин не має чітких уподобань. Це можуть бути і рівні волосся, завиваються на кінцях всередину (ефект шапочки), високий обсяг, злегка недбалі локони або легкі хвилі, що створюють атмосферу грайливості.

Алла Мазур виглядає неперевершено, незважаючи на страшний діагноз. Вона розповіла про нього ще в листопаді минулого року.

Улюблениця мільйонів українців розкрила, що у неї діагностували рак.

Instagram @allamazurofficial

Однак знайомі сім'ї відзначають, що вона не відтягувала і вчасно звернулася до лікарів. Саме своєчасне лікування допомогло ведучій здолати рак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше на Знай.ua розповідали, що здолавши рак, Мазур попередила українців про неминучу небезпеку - "Накриє друга хвиля..."

Як повідомляв портал Знай.ua, син Алли Мазур став блондином, ведуча розповіла, як зважилася: "це пошук себе і внутрішній бунт"