Мікеле Морроне - відомий актор кіно і серіалів, співак, фотомодель родом з Італії. Він зібрав величезну фан-аудиторію завдяки привабливій зовнішності і зйомкам в польському аналогу "50 Відтінків". Треба сказати, що після виходу фільму, Морроне став вельми популярним, і це не дивно – вона справжній красень. Актор зібрав величезну аудиторію в своєму Instagram, яку тепер частенько радує спекотними знімками.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно Мікеле виклав в мережу спекотне фото, на якому позує, сидячи на диванчику в грайливій позі. На ньому чорна футболка, красень не дивиться в об'єктив, його погляд спрямований кудись убік, при цьому на його обличчі цікавий вислів. У підписі до публікації Морроне написав: "Скажи-но". Треба сказати, що фанатки без розуму від нової фотографії актора, його завалюють компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, сонце пестить рельєфні м'язи.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка польських "50 відтінків сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що "поїхавший" Мікеле Морроне в подорожі отримав від друга в рот – треба було обережніше.