18 років тому, 1 липня 2002 року, загинув один з найпопулярніших представників російського шансону Михайло Круг. Після смерті його дружина Ірина залишилася з дітьми сама і не планувала виступати на сцені. Однак музикант Леонід Телешев все ж наполіг на продовженні справи кола і стати співачкою, так як потрібно було заробляти на життя.

Читайте Знай в Google News!

Їй 29 березня виповнилося 44 роки і до цього моменту вона написала 10 сольних альбомів, а на її концертах часто виступає син загиблого Олександр, якому цього року виповнилося 18 років.

Жінка лише через три роки після смерті Михайла Круга підпустила до себе чоловіка. Ним виявився Сергій Білоусов, який виявився підприємцем з Твері.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

44-річна виконавиця щорічно в день смерті публікує архівні фотографії покійного чоловіка і описує важкі випробування, які їй довелося пройти починаючи з тієї жахливої ночі. "Михайло Володимирович.... немає тебе 18 років . Ця жахлива ніч, яку я пережила, втративши тебе... Боляче, прикро . Ми всі пам'ятаємо тебе, любимо і дякуємо !!!!",- написала під постом цього року.

Олександр же у себе в Instagram 7 квітня, в день народження Михайла Круга, опублікував фотографію батька і підписав її словами: "7 квітня. Прожити все життя так і не побачивши тебе. Я завжди відчуваю Твою присутність поруч... з днем народження, ТАТО".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши,

Як повідомляв " Знай.ІА",

Знай.ІА писав