Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився яскравим літнім кадром, позуючи на тлі Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв і здивувавши численних шанувальників несподіваною заявою.

Так, артист під час карантину вирішив отримати ще одну вищу освіту, відправившись на магістатуру, факультет музичного мистецтва. При цьому чоловік збирається не тільки вчитися, а й викладати, а також пожартував, що найближчі півтора року буде поєднувати концерти зі студентським життям.

я студент! Знову😊 Під час карантину я зрозумів, що просто не діяти - не можу. І будь-який вільний час хочу використовувати для розвитку і підвищувати свій професійний рівень. Тому події цього року значно прискорили прийняття рішення, яке зріло вже давно. Коли, якщо не зараз? Не хочу в старості шкодувати про те, що чогось не встиг, не зробив, не спробував, відклав на потім. Я став студентом Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв! Здобуватиму кваліфікацію магістра на факультеті музичного мистецтва. А також буду викладати на цьому факультеті. І такий процес, коли паралельно отримуєш нові знання і ділишся своїми, вже готовими напрацюваннями, вважаю подвійно ефективним і цікавим. Тому в найближчі півтора року буду поєднувати концерти з навчанням! ✌🏼 З Днем знань! 🥳

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.