Відома секс-символ, 26-річна модель з 10-м розміром грудей з Майямі, США, Даніель Айяла активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, позуючи з не менш сексуальною кращою подружкою Софі Мад, примірявши лише мереживну спідню білизну бузкового кольору. Так, дівчата засвітили свої апетитні форми, сидячи на тлі картини в дерев'яній рамці і грайливо посміхаючись на камеру.

I bought this bra for this photo @sophiemudd (Спеціально купила ліфчик для цього фото)

Варто відзначити, що Даніель Айяла дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 4 млн. фоловерів. Про дівчину відомо не так багато, адже особисте життя красуня береже за сімома замками, радуючи шанувальників лише гарними й звабними фото. Даніель - візажистка, а також затята прихильниця собачок, вдома у неї живуть одразу два золотистих ретривера - Соник і Лорент.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Дівчина не вважає себе моделлю або інфлюенсером, а також не проводить виснажливі тренування в спортзалі, а лише мотивує шанувальників любити себе такими, які вони є. Питання, який хвилює думки більшості людей, які вперше побачили відверті кадри Даніель - чи справжні у красуні груди.

Зірка стверджує, що такими пишними формами її нагородила природа, однак знаменитості доводиться робити підтяжку грудей, адже бути володаркою масивних "кавунчиків" не так просто, як здається.