Український жіночий поп-гурт "ВІА Гра" цього року святкує своє 20-річчя. Проект, заснований в Києві в 2000 році, за весь час існування випустив п'ять студійних альбомів, три з яких отримали золотий статус в Російській Федерації.

Читайте Знай в Google News!

За 20 років часта зміна учасниць стала характерною особливістю колективу. Зараз у складі залишаються Еріка Герцег, Ольга Меганська та Уляна Синецька. До них же участь у групі брала Альона Вінницька, Надія Грановська, Тетяна Найник, Анна Седокова, Віра Брежнєва, Світлана Лобода, Альбіна Джанабаєва, Христина Коц-Готліб, Ольга Корягіна, Меседа Багаудінова, Тетяна Котова, Єва Бушміна, Санта Дімопулос, Міша Романова та Анастасія Кожевнікова.

Музичним же продюсером виступає Костянтин Меладзе, який і привітав групу з ювілеєм на своїй сторінці в Instagram. До 2011 року генеральним продюсером був Дмитро Костюк, який передав посаду Меладзе.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кіркоров повідав про їх з Пугачовою містичних числах, це відбувається раз на 23 роки. Нещодавно знаменитість вирішив подарувати своїй аудиторії гарний настрій, виставивши архівне відео, датоване 3 вересня 1998 року. Саме в цей культовий для артистка день, у віці 31 року Філіп отримав статуетку "Золотий Орфей"

Як повідомляв "Знай.ua", Дантес вбрався в жіночу сукню заради Монатіка, бідна Дорофєєва: "Хочеться ще і ще”

Знай.ua писав, колишня дружина Меладзе зробила відверте зізнання: "Я рада, що він пішов"