Популярна українська актриса театру і кіно Ольга Сумська, яка грала в декількох фільмах студії "Квартал 95", активний користувач Instagram, де часто ділиться з фанатами яскравими моментами з життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу зіркова красуня показала красиві фотографії, на яких з'явилася в цікавих локаціях – на зелених вулицях і в затишній кав'ярні. Ольга щиро пораділа початку дощової пори і зізналася, що осінь її зачаровує.

У кадрі актриса позує в бежевій вишиванці з льону, довгій чорній спідниці і чорних півчобітках. Її волосся розпущене, а на шиї розкішне намисто в стилі етно.

"Осінь зачаровує🍁❤️", - лаконічно підписала знімок 54-річна артистка.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Олечка, як завжди чудово виглядаєш і прекрасні фотографії🌹", "Дівчинка осінь🍂", "Не втомлюся повторювати😻 яка ж ви красива жінка 😉😍🍀 Дай Вам Бог здоров'я🌹", "Ви шикарна! 🌹✨💖", "Дуже подобається", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше вічно молода Ольга Сумська вразила раптовими змінами.

Як повідомляв портал Знай.uа, 53-річна Ольга Сумська перетворилася на культову Анну Кареніну: "Ідеал краси".

Також портал Знай.uа писав, як Ольга Сумська відпочивала на унікальному рожевому озері на Херсонщині.