Міла Кузнєцова-популярна українська Plus size модель. Дівчина отримала виграла конкурс" Міс Україна Plus Size", після чого прославилася на всю країну. За колоритною Мілою з 13 розміром грудей стежать десятки тисяч фоловерів в Instagram, а її популярність привела її навіть на популярні телевізійні шоу. Зокрема, Міла опублікувала в своєму Instagram фотографію, де вона готується виступити в ювілейному випуску "Дизель Шоу".

На фотографії Кузнєцова знаходиться за лаштунками основної сцени Київського "Палацу Україна". Міла вибрала дуже спокусливий наряд-легку, жовту майку, яка з великими труднощами приховує її величезні принади. В описі фотографії Кузнєцова написала, що шалено хвилюється перед виступом в ювілейному "Дизель Шоу" і пообіцяла своїм шанувальникам, що "буде жарко".

Відразу після публікації фотографії, в Instagram Кузнєцової дійсно стало жарко. Всього за годину публікація Кузнєцової набрала майже 1700 лайків і близько сотні коментарів. Користувачів захопила приголомшлива зовнішність Міли, і в коментарях було чимало компліментів її принад.

Нагадаємо, раніше Міла Кузнєцова розповіла Знай.иа, коли перший раз одягла бюстгальтер і чому не змогла носити його довше двох годин.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Також читайте, як українка з 13-м розміром грудей зважилася на Екстремальний вчинок у житті.