Українська поп-співачка Анна Седокова опублікувала у своєму акаунті Instagram вже більше дев'яти тисяч фото - і відеоматеріалів. На неї підписано 5,1 мільйонів чоловік. Колишня учасниця групи "ВІА Гра" зараз займається просуванням своєї сольної кар'єри і особистого бренду.

Читайте Знай в Google News!

Вона опублікувала фотографію з пучком на голові і в яскраво блакитному спортивному костюмі власного бренду під назвою LA Story. До того ж, жінка постала перед шанувальниками без косметики.

"Чому ліва нога відстовбурчена??? Напевно проблеми!!!", "Ось так завжди, коли знижки, то у мене немає можливості купити цей костюм, особливо коли останній день продажів. А коли можливість є, то немає костюма або знижок. Сподіваюся ,що в наступному році придбаю його і все буде добре" , "Та йому ціна троячка мах", "Аня у вас прекрасні речі, хоча у мене є тільки ваш драйвер фіолет але я його обожнюю, і планую щось із зимового у вас прикупити! Ви нереально крута", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Фагот з ТНМК підтримав протест Полякової під Кабміном: "Потрібно зупинити геноцид"

Як повідомляв "Знай.ua", Дорофєєвої зізнаються в коханні, а Могилевську посадять за картоплю: що покаже "Ліга сміху"

Знай.ua писав, 53-річна Рената Литвинова вразила досконалою зовнішністю і передала привіт коханій. Її неспроста прозвали "богинею", адже час, здається, не владний над золотоволосою, витонченою жінкою.