Наташа Горова - 21-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила гаряче селфі в дзеркалі, примірявши лише облягаючий в'язаний топ яскраво-блакитного кольору з емодзі і блакитні джинси із завищеною посадкою, засвітивши численні татуювання, яких, за словами Наташі, у неї вже більше 40-ка штук. Так, красуня продемонструвала розкішну фігуру, над якою наполегливо працює за допомогою спортзалу і правильного харчування.

коли приходиш на манікюр, а йдеш з новим топом я закохана, фото максимальний стиль 🥰

Фолловери засипали Наташу компліментами: "Кайф😍😍😍", "Вогонь 🔥", "Красотиша♥️", "Крута🔥🔥🔥Аж такий собі топ захотіла😍😍😍", "Неймовірна😍💔", "Наташа,ти просто космос 😍", "Красива😻", "Таліяяя😍😍😍😍", "Шикарна 😍😍", "Яка🔥😻".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішнюча Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.