Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська поділилася з багатотисячною армією шанувальників новим пікантним фото в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, на своїй сторінці зіркова rрасуня і молода мама опублікувала кадр, на якому позує в цілісному купальнику чорного кольору. Оля сидить біля моря на піску на тлі заходу сонця. Знімок був зроблений під час сімейного відпочинку на Чорному морі.

Також Цибульська розповіла підписникам, що вже готується до випуску свого першого сольного альбому.

" Я випускаю альбом. Перший в житті. Довго відкладала, бо свої треки завжди пишу сама і про себе. І за всю мою кар'єру не здаходилося вдалого часу, щоб бути настільки відвертою.⠀А потім я згадала, що цього року мені 35. І мені #побарабану гарантії. Я давно живу як хочу💃🏻 А хочу відчувати тебе і себе, тут і зараз💦 Ця осінь буде для нас особливою. Скоро 💋", - зазначила артистка.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фанати добре сприйняли новину і з нетерпінням чекають на нові пісні кумира.

"Супер, супер, супер❤️", "Хороша, мудра, щира і добра❤️ Бажаю бути щасливою завжди!", "Жопа вогонь)", "Чекаємо🔥 🔥 🔥", - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оля Цибульська розповіла про секретні засоби жіночої краси.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Цибульська згадала про найсмачніший перекус в її житті.

Також портал Знай.uа писав, що недавно Оля Цибульська вперше показала українцям батька своєї дитини.