Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі.

Дівчина вирушила на дуже сексуальну фотосесію, де приміряла відразу кілька відвертих вбрань, а на відео ще й потверкала оголеними сідницями. Так, красуня гаряче запалила на локації з бризками води, влаштувавши "вологу" зйомку, танцюючи і приймаючи еротичні пози. При цьому на Ані було лише біле боді, яке просвічувало її принади.

Варто відзначити, що такі відверті кадри для Ани - не новинка. У моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Дівчина часто виставляє ще й уривки тренувань, показуючи, як накачати сідниці або зробити сталевий прес. Також Чері - власниця власного бренду спортивного одягу та фітнес-клубу, який заснувала зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фото в бікіні, еротичній спідній білизні, оголених сідниць або зовсім голяка захоплюють численних шанувальників по всьому світу і змушують недоброзичливців заздрити. Втім, красуню не раз звинувачували в пластичних операціях на обличчі і грудях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше