Зоя Кукушкіна-дівчинка з непростою долею. Вона народилася 1 березня 2011 року в Кемеровській області і не пам'ятає матір, так як та померла незабаром після пологів. Про батька нічого не відомо, а бабуся не змогла поодинці ростити внучку через її серйозні проблеми зі здоров'ям, тому дівчинка була віддана в дитячий будинок.

Читайте Знай в Google News!

Зої пощастило, так як у віці трьох років проектом "Зміни одне життя" було записано відео для її анкети. Майбутня мати, якою виявилася Тетяна Кукушкіна, швидко закохалася в блакитні очі дівчинки. Після обговорень з чоловіком зважилися взяти вихованку дитячого будинку в сім'ю, проте після того, як їм надали інформацію про численні хвороби Кукушкіної, задумалися про те, що не потягнуть виховання дитини.

Однак згодом, в ході прочитання безлічі історій усиновлення та інформації про діагнози, зважилися зателефонувати знову. Дівчинці важко вчитися і засвоювати нову інформацію на тлі проблем з центральною нервовою системою.

Зараз же вона є успішною топ-моделлю, яка бере участь у показах по всій Європі. Визначитися з подальшим шляхом дівчинки допоміг фотограф Олексій Васильєв, який раніше співпрацював з Іриною Шейк і Наталією Водянової.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Зароблені кошти Зоя Кукушкіна відправляє на зйомку відео-анкет дітям з дитячих будинків, завдяки її допомозі було знято вже 250 таких роликів, а 39 дітей знайшли сім'ю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Володимир Дантес вразив різкою зміною зовнішності, сукня з пір'я і колготи в сіточку.

Як повідомляв "Знай.ua", Смартфони замість батьків і смайлики замість емоцій: у перший клас пішло покоління "Альфа″

Знай.ua писав, медсестра розповіла, про що люди шкодують перед смертю-5 помилок, які роблять всі