Новий сезон головного танцювального шоу країни "Танці з зірками" успішно стартував на телеканалі"1+1". Нещодавно стали відомі подробиці другого прямого ефіру, в якому ведучі Тіна Кароль і Юрій Горбунов приготували спільно виступ з суддями.

Читайте Знай в Google News!

Вони заспівають пісню під назвою "A little party never killed nobody", а в цей момент Влад Яма з Катериною Кухар будуть танцювати, а 90-річний Григорій Чапкіс — стояти за діджейським пультом. Режисери проекту Леся Подолянко та Дмитро Гук, а також головний хореограф Ксенія Горб підготують фантастичне шоу цієї неділі.

Санта Дімопулос з Максом Леоновим виконають вальс під пісню Майкла Джексона "Earth Song". Актор Тарас Цимбалюк разом з Яною заєць станцює пристрасне танго, Надія Мейхер з Кирилом Васюком відпалять у стилі самба. Дмитро Танкович, який виступає телеведучим, разом з Ілоною Гвоздьовою станцюють фокстрот під пісню всіма відомого Френка Сінатри "New York", а ось виступ Дар'ї Петрожицької з Ігорем Гелуненко і Ольги Фреймут з Іллею Падзіною знаходиться під питанням, так як вони зараз знаходяться на самоізоляції.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Запрошеними видатними виступлять Женя Кот, минулорічний переможець шоу, і телеведуча Іванна Онуфрійчук. А ось спеціальним гостем стане Макс Барських, який виконає свою нову пісню під назвою "LOVELY".

Зірковими учасниками проекту, за яких з цього випуску глядачам вже можна буде проголосувати, стали Санта Дімопулос, Позитив, Дмитро Танкович, Надія Мейхер, Олег Винник, Арам Арзуманян, Юлія Саніна, Alyona Alyona, Сергій Мельник, Тарас Цимбалюк, Дар'я Петрожицька, Ольга Фреймут, Слава Камінська та Сергій Танчинець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гаряча Кендалл Дженнер відкинула забобони і оголилася перед дзеркалом.

Як повідомляв "Знай.ua", екс-солістка Serebro роздяглася догола на вулиці: "Вогонь, ікона"

Знай.ua писав, зірка з 10-м розміром грудей розірвала вузькі джинси і залишилася з голими принадами.