Відома російська співачка з українським корінням Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу знаменитість поділилася красивим серфі, на якому постала з яскравим макіяжем та в сірій футболці з принтом. Образ артистка доповнила масивним золотим кольє.

"Ну що? П'ятниця розпусниця? #п'ятниця #осінь" - написала виконавиця хіта 90-х "Жовті тюльпани".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Губ'я викотила..до п'ятниці..😆 ", "Наташа супер👍 👍 👍 😘", "Сама на себе не схожа", "Не зрозумію губи забацала, ні раніше краще було", "Соска", "Сексі", "Красива ❤️", "Вилиці бомба👍 👍 👍", "Яка ж ви красива) милуюся!" - пишуть користувачі соцмережі в коментарях під постом Корольової.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, цього літа Тарзан і Наташа Корольова відзначили 17-річний ювілей весілля, який став приводом нагадати шанувальникам про пристрасні почуття.

Як повідомляв портал Знай.uа, обранець Корольової Тарзан став "чоловіком на годину" для знаменитої блондинки: "Ми вже...".

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова стала гостею екскурсії на одній з ферм, де знаходилася велика кількість різних домашніх тварин.