Популярна українська актриса театру і кіно Ольга Сумська, яка грала в декількох фільмах студії "Квартал 95", активний користувач Instagram, де часто ділиться з фанатами яскравими моментами з життя. Так, цього разу зіркова красуня показала милі фото, а в підписі до публікації похвалилася обновкою. Тим часом фанати в захваті від нових фото зірки, і тим, як прекрасно вона виглядає.

Читайте Знай в Google News!

Виявилося, що Ольга прикупила собі модну шовкову піжаму, яка складається з широких штанів і халатика. Вона і так і сяк позує на камеру, демонструючи обновку. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Сумська розповіла про цю піжаму. "Мої дорогі, як вам моя перша піжама для міста з натурального шовку від бренду @ridna_os #RIDNA? Кажуть, що Вересень буде теплим, тому, можемо ще походити в легкому вбранні. А може хто збирається на море! Буде до лиця. Якщо сподобалося, пишіть в личку! На мені розмір L, також буде добре і на XL, а по S, то і поготів буде розкіш! Дукач зі срібла і коралів з власної колекції. Ви знаєте, як я все це обожнюю!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще