Апетитні форми Анни Семенович завжди приваблювали громадськість, проте зараз жінка отримала зворотну реакцію на останнє опубліковане в Instagram селфі. Вона продемонструвала на фото своє величезне потрійне підборіддя.

Читайте Знай в Google News!

Цей знімок був зроблений під час зйомок кліпу на пісню "Хочеш", в якому Семенович грає роль повної жінки, яка бажає схуднути заради відновлення інтересу чоловіка. Таким чином вона бажала зацікавити шанувальників в занятті спортом і уникненні смачної, але одночасно і шкідливої їжі.

"Як ви думаєте, ми після самоізоляції як будемо виглядати, як на першому фото або на другому?",- підписала вона фотографію. Але старання не були оцінені шанувальниками. Її вже дорікали в зайвій повноті, на що вона відповіла тим, що є красивою жінкою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"На кухарку з м. Реутов схожі", "Че гадати ? Ти вже, як на першому виглядаєш", "Як на першому - без фотошопу", "На першому ти справжня, хрю", "Коли сидиш вдома і хтось попросив себе сфоткати", "Так без фільтрів ти така і є", — прокоментували користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, артист "Вар'яти-шоу" розповів, як став чемпіоном з народних танців: "Це було нелегко!"

Як повідомляв "Знай.ua", спекотна Даша Астаф'єва поділилася з українками, чим "зволожується"

Знай.ua писав, внучка Ротару спокусила Нью-Йорк ангельською зовнішністю: "Так приємно повернутися"