Не встигли оговтатись українці від гарячої фотосесії для вересневого номера Vogue UA Тіни Кароль, як вона знову приголомшила світлинами з київської висотки. Фотосесія з нею сталася аж в Нью-Йорку з фотографом Грегом Суолсом, який раніше р аботал з Кетті Перрі, Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний кадр з'явився на її сторінці в Instagram.

На новому фото відома співачка стоїть в облягаючому костюмі оливкового кольору і різнокольорових босоніжках на стійкому середньому каблуці. Красиві локони в стилі ретро гармонійно доповнили привабливий образ Тіни. Напроти неї стоїть один з найпопулярніших кліпмейкерів України – Алан Бадоєв, також відомий як режисер і продюсер. По фото видно, що відомі люди щось жваво обговорюють.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зараз залишається лише здогадуватися, що Кароль готується здивувати шанувальників новим кліпом. Також поки невідомо, на який трек співачки буде створена нова відеоробота.

Варто відзначити, що Алан Бадоєв співпрацює не тільки з артистами України та Росії, але і з зарубіжними виконавцями. У кулуарах вже давно існує думка про те, що в кліпах українського режисера мріє знятися кожна знаменитість.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андре Тан взяв під крило учасницю "Супер Топ-моделі по-українськи": "Доступна розкіш"

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Астаф'єва перетворилася в вінтажну лялечку, прозора спідничка і сексі-декольте

Знай.ua писав, "Волога, немов тропіки", - підопічна Потапа Андраде перевершила Брітні Спірс. Нещодавно знаменитість виставила гарячі фото зі зйомок мюзиклу "Ритм", де виконала свій хіт "Hasta La Vista".