Зірка "Сватів" та інших українських серіалів, 35-річна актриса Анна Саліванчук з дитинства мріяла про акторську кар'єру. Крім серіалів, вона знялася і в декількох повнометражних фільмах. Акторство Саліванчук успішно поєднує з сімейним життям. Анна одружена з продюсером "Кварталу 95" Олександром Божковим. Не так давно актриса подарувала коханому другого сина, а знімком новонародженого вже встигла похвалитися на своїй сторінці в Instagram.

У мікроблозі актриси можна побачити свіже сімейне фото, де хвалиться двома своїми хлопчаками-5-річним Глібом і новонародженою дитиною, ім'я якої вона поки не називає.

"Ну, що ж, як сказав мій п'ятирічний син Гліб — тепер нас в сім'ї 4 члени. Коли я побачила свого старшого Гліба, на руках тримаючи малюка, я не змогла утримати сльози. Гліб мені здався таким дорослим чоловіком в порівнянні з нашим новим членом сім'ї", - таким підписом супроводила фото актриса.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.