Українка Міла Кузнєцова знаменита на всю країну, перш за все, своїми значними формами. Природа нагородила дівчину натуральним 13-м розміром грудей. Кузнєцова отримав титул "Міс плюс сайз Україна", і, на радість численним фоловерам активно веде свою сторінку в Instagram, де саму Мілу насилу можна розгледіти за її бюстом. А читачів у Кузнєцової ні багато ні мало-цілих 628 тис. І ця кількість неухильно зростає.

Нещодавно Кузнєцова порадувала своїх фоловерів свіжим фото з Шарм-ель-Шейха. Розімліла від сонця і оксамитового сезону, Мила, в стильному купальнику на шнурівці мрійливо вдивляється кудись вдалину.

"Дивлюся в світле майбутнє..." - так підписала свій знімок модель. А майбутнє у Міли дійсно світле і, хай пробачать нас читачі за каламбур, величезне. Настільки величезне, що насилу поміщається в кадрі!

Шанувальники оцінили фотографію Міли по достоїнству.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Це відмінно, майбутнє має бути тільки світлим❤️", "Норм майбутнє", " це дуже правильний вибір👍 дивитися в майбутнє треба👌", "I see two moons", " це топ!"- пишуть фанати.

Нагадаємо, раніше Міла Кузнєцова розповіла Знай.uа, коли перший раз одягла бюстгальтер і чому не змогла носити його довше двох годин.

Також читайте, як українка з 13-м розміром грудей зважилася на Екстремальний вчинок у житті.

Також повідомлялося, що Міла Кузнєцова стала новою рекордсменкою України в номінації " найбільші жіночі натуральні груди".