Телеведуча і зірка проекту" Давай одружимося " Роза Сябітова перенесла операцію з видалення матки, пише StarHit. Видання зазначає, що у Сябітової була пухлина. 58-річну телеведучу прооперували в одній зі столичних клінік. Роза Сябітова висловила безмірну подяку фахівцям, зокрема-акушеру-гінекологу Олені Дмитрівні Майванді, а також головлікарю-колопроктологу і хірургу Черепеніну Михайлу Юрійовичу. За словами телеведучої, ці фахівці допомогли їй впоратися зі страхом перед операцією.

"Якби не вони, невідомо, чим би моя історія закінчилася", - сказала Сябітова.

Роза Раифовна також висловила жаль, що регулярно не відвідувала гінеколога. Вона каже, що якщо б уважніше ставилася до свого жіночого здоров'я, можна було б запобігти зростанню пухлини. А значить, вдалося б зберегти матку.

Проблема в моїй безпечності до свого здоров'я, тим більше зараз, коли всі зациклилися на COVID-19. Але є ж і інші смертельно небезпечні вороги. Наприклад, ті, що по жіночій частині. І у мене була пухлина. Доброякісний. Її видалили. Причому це була така запущена історія, що довелося видалити і важливий жіночий орган. Але мені пощастило, все це вдалося відловити вчасно. Зараз вже вдома, проходжу реабілітацію: свіже повітря, та й рідні стіни допомагають. Роза Сябітова

Операція пройшла успішно. Зараз Роза Раїфівна почуває себе добре, і потроху готується до повернення на роботу.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що Волочкова з Джигурдою жахнули "творчістю". Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість заінтригувала спільним дуетом з Микитою Джигурдою, записавши пісню вдома у друга Міші. Втім, артисти швидко перемістилися в особняк Анастасії, звідки, судячи з маси фотографій, Джигурда не виходив ще кілька днів.

Як повідомляв раніше Знай.ІА, Лорак вразила фанатів неймовірною новиною. Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість поділилася знімками, на яких п'є ранкову каву і заінтригувала новиною. Так, артистка відправиться записувати новенький альбом, надівши при цьому кофтинку з глибоким декольте.