Здається "Оскар" більше не отримають легендарні фільми, які зробили переворот у кіноіндустрії. Претендентам на "Оскар" висунули нові вимоги: щоб поборотися за нагороду, у фільмах зобов'язані будуть знімати геїв, інвалідів та представників расових меншин. Сюжети теж повинні будуть присвячуватися цим темам.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє офіційний сайт компанії. Тепер головне - не сценарій, не якість, не гра акторів, а квоти.

Аналітики з компанії Gold Derby оцінили шанси фільмів отримати Оскар у 2020 році і назвали головних претендентів.

Експерти прогнозують, що головним претендентом на кінопремію є картина Мартіна Скорсезе "Ірландець". На другому місці вони розмістили стрічку Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді," а на третьому — "Шлюбну історію" Ноа Баумбаха. Окрім того, в гарячий топ потрапили "1917", "Маленькі жінки", "Кролик Джоджо", "Форд проти Феррарі", "Джокер" і фільм "Скандал".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Церемонія "Оскар" 2019, фото: gettyimages
Церемонія "Оскар" 2019, фото: gettyimages

Крім того, Мартіна Скорсезе вважають найбільш гідним для нагороди серед режисерів. За ним розташувалися Тарантіно і Пон Джун-хо (Паразити). Варто зазначити, що Хоакіна Фенікса, який зіграв головну роль у фільмі "Джокер", вважають головним претендентом на Оскар за головну чоловічу роль. Що цікаво, саму стрічку "Джокер" висунули на Оскар в 16 номінаціях.

"Оскар", фото: Getty Images
"Оскар", фото: Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відома ведуча забавно описала "рецепт жіночого щастя", справа не у великих грудях: "Дають палицю від швабри".

Як повідомляв Знай.ua, "Весілля не буде", - Володимиру Остапчуку і його нареченій довелося скасувати торжество.

Знай.ua писав, пішов з життя лауреат премії "Оскар" і зірка нової хвилі.