Популярна київська модель Олена Омович, яка зібрала в своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно блогерка опублікувала чергове спекотне фото. У кадрі до неї приєдналася гаряча "сестричка", яка схожа з Омович, як дві краплі води.

Напівоголені дівчата позують у київському Пасажі. Для сексуального образу подружки вибрали чорні костюми з довгою трикотажною спідницею і коротким топом, який вигідно підкреслив пишне декольте.

"Як же я закохана в новий костюм 😍 дуже стильний і я думаю в такому ви точно не залишитеся непомітною🙌", - підписала знімки модель.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Усі три дуже ефектні🖤 🔥 👍", "Wow❤️❤️🔥 🔥", "Капець ви однакові😅", "Ну хоч труселя не потрібні😁 👍", "Двоє зі скриньки!", "Праворуч дівчина більш природно виглядає 👌", "Ніжки очманілі😁", - пишуть підписники в коментарях під постом.

    Нагадаємо, раніше Олена Омович вирішила виставити своє тіло на продаж: "Це вже вебкам".

    Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян в непристойному міні поскакала посеред вулиці.

    Також портал Знай.uа писав, що Олена Омович показала силіконову попу у всій красі.