Знамените подружжя Алека та Гіларії Болдвінів стали батьки в п'ятий раз. При цьому у самого актора вже є 24-річна донька Айрленд від першого шлюбу, тому цей малюк став для Алека Болдвіна шостою дитиною.

Дружина актора народила йому хлопчика, який став п'ятою спільною дитиною пари.

Варто відзначити, що пара в шлюбі 8 років. Народивши актору четверо дітей, Гіларі кілька разів вагітніла, але так і не змогла виносити дитину. І от після цих трагічних подій в їхньому житті їй все ж вдалося народити здорового малюка.

Щасливою новиною поділилася сама Гіларія, опублікувавши у своєму Instagram знімок із пологового будинку. На фото новоспечені батьки тримають на руках малюка.

"Вчора у нас народився малюк. Він ідеальний, а ми просто не можемо бути щасливішими. Чекайте - скоро ми назвемо ім'я", - написала в Instagram Гіларі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

62-річний голлівудський актор Алек Болдуєн і його теперішня дружина Гіларія одружилися у 2012 році. Актор ще тоді заявив, що вони мріють про дітей. Одразу ж влітку у пари народилася донька Кармен Габріела, а пізніше на світ появилися ще троє синів.

Отже, окрім новонародженого подружжя також виховує ще трьох синів — 5-річного Рафаеля, 4-річного Леонардо та 2-річного Ромео а також 6-річну дочку Кармен.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, голлівудський актор Алек Болдвін уже має 5 дітей і явно не збирається зупинятися на досягнутому

Як повідомляв портал Знай.ua, донька зіркової пари Бесінджер і Болдуіна похвалилась пишними і пружними принадами

Також Знай.ua писав, на доньку Алека Болдвіна напали з кулаками