Третій сезон шоу" Наречена для тата " виявився досить продуктивним. Відразу кілька пар, які брали участь у проекті, побудували щасливі стосунки. Незабаром ще одна пара проекту - Роман Шульга і Юлія Гиря повідомили, що вже найближчим часом в нашій країні стане на одну сімейну пару більше. Юлія зізналася, що вона разом з сином вже перебралася до Романа в Чернігів. Вона заявила, що такого чоловіка, як Роман Шульга, у неї ніколи в житті не було.


Юлія заявила, що Роман – прекрасний чоловік, і не перестає дивувати її. Вона заявила, що він-приголомшливий батько, і ставиться до її сина також як до свого. Їхні діти вже подружилися між собою, тому у них все чудово складається в сім'ї. Юлія зізналася, що чи не вперше в житті вона по-справжньому щаслива.

Дівчина також розповіла, що вони з Романом планують офіційно зареєструвати свої стосунки, хоча як такої пропозиції він їй не робив. Вони просто вирішили, що хочуть узаконити свої стосунки. Вже найближчої весни відбудеться весілля Романа та Юлії. Тому шоу" Наречена для тата " дійсно допомогло вже кільком людям створити щасливі сім'ї, і Роман з Юлією стануть наступними.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще