Міс Всесвіт "Plus Size", українська модель та блогерка Міла Кузнєцова, яка відома своїми пишними формами, стала новою рекордсменкою України у номінації "Найбільші жіночі натуральні груди".

В уродженки Полтавщини Міли Кузнєцової від природи 13-ий розмір грудей, і вона сама вважає, що її бюст - найбільший серед українського жіноцтва. Об'єм бюсту дівчини – 133 см. Міла дуже любить себе і своє тіло, активно веде блог в Instagram і хвалиться своїми формами, виставляючи фото і відео себе коханої.

Так і цього разу красуня показала незвичайні знімки, на яких з'явилася в сміливому образі на відпочинку.

Щоправда, цього разу Міла вирішила приховати від глядачів свій знаменитий бюст, натомість повернувшись до них спиною, демонструючи пружні сідниці.

ум хвиль, крики чайок, теплий вітер, золотий пісок ... От воно - ідеальний час для авантюр і пригод ... пригод на мою попу", - підписала фото Міла Кузнєцова.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Підписникам Міли сподобався новий ракурс і вони засипали модель компліментами.

"Оце ракурс! Красуня з усіх боків!";

"Ох яка ефектна дама, суперська";

"Вогонь", - коментують фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, модель Міла Кузнєцова показала спекотні фото з відпочинку в Єгипті

Як повідомляв портал Знай.ua, модель плюс-сайз Міла Кузнєцова показала нове фото в купальнику

Також Знай.ua писав, українка з 13-м розміром грудей відсвяткувала перемогу