На фан-сторінці Ольги Сумської в соцмережі Instagram показали цікавий фотоколаж з "клоном" актриси. На ньому можна побачити два фото-власне Ольги, і ще її старшої дочки Антоніни Паперної. Виявилося, що за задумом авторів серіалу "Останній москаль" Тоня повинна була зіграти Ольгу в молодості, проте, за словами Сумської, її дочка не підійшла на цю роль, навіть незважаючи на грим.

Читайте Знай в Google News!

"Знімали в Національному музеї народної архітектури та побуту України "Пирогово", там побудували відмінні декорації... Знімали в холодну пору року, був листопад, а ми грали літні сцени. Молилися, щоб листя в кадр вітром не занесло. Але природа до нас благоволила. Вийшло дуже красиво! Ми зняли дивовижні кадри історії кохання Анни та Івана, їхньої молодості. Там же є кадри, коли молода Анна не витримує ситуації любовного трикутника. І ці моменти нагадують мені "Роксолану", там теж були схожі епізоди... Спочатку Семен Горов разом з продюсерами вирішили, що роль Анни в молодості буде грати моя дочка Антоніна Паперна. Тоню викликали, вона прилетіла з Москви, її загримували під мене, заплели косу... Але все одно не схоже! Вирішили, що все-таки буду грати я", - розповіла Ольга Сумська. Треба сказати, що шанувальники не згодні з актрисою, все майже одноголосно вирішили, що Антоніна дуже схожа на маму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.