Яскрава солістка групи "А-Студіо" і успішний дизайнер власного бренду одягу Кеті Топурія 9 вересня відсвяткувала 34-й день народження.

Вересень - знаковий місяць для співачки. Саме в перший місяць осені Кеті сім років тому в свій день народження відсвяткувала весілля з бізнесменом Львом Гейхманом, а рівно через чотири роки оголосила про розлучення з ним. За збігом обставин батько Кеті пішов з життя також у вересні.

Дитинство, виш і мрії про сцену

Кетеван Топурія народилася в Тбілісі. Мати Кеті, Наталя, родом з інтелігентної родини і до народження дівчинки була інженером-хіміком, а після - залишила роботу, щоб повністю присвятити себе сім'ї. Батько дівчинки Андро Топурія також отримав престижну спеціальність архітектора-будівельника і до народження дочки займався бізнесом у цій сфері, поки в кінці 1980-х не зв'язався з кримінальним світом і не почав вживати наркотики.

Яскрава і цікава зовнішність співачки - лисячий розріз очей, смаглява шкіра і густе блискуче волосся - пояснюється її корінням: серед предків Кеті були не тільки грузини, але й італійці та поляки.

Кеті Топурія в дитинстві
Кеті Топурія в дитинстві

З самого дитинства Кеті проявляла інтерес до творчості і сцені. Вже о восьмій років майбутня зірка почала займатися в школі юних манекенниць, де протягом чотирьох років вчилася позувати і ходити по подіуму.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Паралельно Кеті займалась музикою — спочатку з нею займалась вчителька співу, яка жила з родиною по сусідству. А потім дівчинка пішла в дитячу музичну школу імені Гоги Судрадзе, яку закінчила в 1998 році.

Кеті Топурія в дитинстві
Кеті Топурія в дитинстві

Уже в 12 років Кеті Топурія отримала свою першу престижну музичну нагороду - вона стала першою на міжнародному конкурсі "Море дружби". А через два роки стала володаркою Гран-прі міжнародного конкурсу "Шлях до зірок".

Після закінчення школи вступила до музичного училища, а після - поступила до Тбіліського державного університету на факультет психології, однак практично відразу залишила навчання, оскільки отримала запрошення приєднатися до вже популярної на той момент групі "А-Студіо".

Батько - злодій в законі

До народження доньки Андро Топурія вів досить законослухняний спосіб життя і займався бізнесом в області будівництва. Однак 1986 рік, коли на світ з'явилася Кеті, став для нього фатальним. Всього за кілька місяців до народження доньки Андро засудили за двома статтями - "хуліганство" і "ненавмисне вбивство". Батько майбутньої зірки отримав 15 років позбавлення волі, проте незабаром його випустили, посилаючись на судову помилку - з'ясувалося, що вбивство скоїла інша людина.

Андро Топурія
Андро Топурія

На момент народження дочки Андро ще перебував у в'язниці і вперше побачив Кеті вже через кілька місяців після її появи на світ.

Попри те, що в колонії Андро провів відносно недовго, він встиг завести знайомства з місцевими кримінальними авторитетами і вперше спробував наркотики. Як писали деякі ЗМІ, вже тоді Андро "коронували" злодієм в законі.

Ходили чутки, що після виходу на свободу Андро виявився втягнутий в наркоторгівлю. Під крилом місцевих кримінальних авторитетів Топурія став великим дилером, через що в сім'ї відразу ж з'явилися великі гроші. Андро всіляко сприяв успіхам доньки на музичному терені і надавав їй фінансові можливості для навчання: дівчинка займалася з кращими викладачами з вокалу і їздила на міжнародні музичні конкурси.

Андро Топурія
Андро Топурія

Анро ще два рази потрапляв за ґрати - у 1996 за бійку з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень, та у 2000-му, коли Андро Топурія рік відсидів у в'язниці. Цікаво, що як раз в той період батько Кеті змінив прізвище на Санодзе - прізвище його матері.

Незабаром після цього Андро разом з родиною перебрався жити в Росію. Однак зміна місця проживання не змінила його старих звичок: в квітні 2010-го батько Кеті був затриманий в Москві. Андро заарештували в момент передачі йому наркотиків. Суд Москви засудив Андро на три роки за статтею про збут і зберігання наркотичних засобів.

Андро Топурія
Андро Топурія

Подейкували, що саме наркотики в результаті й погубили батька співачки. Вранці 22 вересня він був виявлений мертвим своїми сусідами по камері. Офіційною причиною відходу Андро з життя став серцевий напад, який, за чутками, був спровокований прийняттям смертельної дози заборонених речовин.
Кеті Топурія не любить публічно розповідати про батька і дуже різко реагує на негативні коментарі про нього у своєму Instagram.

Особисте життя

Особисте життя Кеті Топурія завжди була сповнена дозвільними домислами і чутками, їй приписували романи з різними відомими чоловіками. І це не дивно, адже Топурія завжди оточена натовпи шанувальників.

Так, в різні роки за імпозантною грузинською красунею упадали футболісти Дмитро Сичов і Каха Каладзе, шоумен Ігор Верник і співак Сергій Аморалов.

Кілька років Кеті зустрічалася з таємничим молодим бізнесменом, ім'я якого співачка назвати відмовлялася. Згодом таємниця все-таки розкрилася - коханим артистки виявився підприємець Лев Гейхман. У 2013-му році пара одружилась.

Кеті Топурія і Лев Гейхман
Кеті Топурія і Лев Гейхман

Кеті Топурія і Лев Гейхман з мамами
Кеті Топурія і Лев Гейхман з мамами

У 2014 році ЗМІ дізналися про те, що Топурія вагітна. На початку травня вона взяла декретну відпустку і переїхала в Америку. У червні 2015 го в клініці Лос-Анджелеса Кеті народила дочку Олівію.

Кеті Топурія з дочкою Олівією
Кеті Топурія з дочкою Олівією

Кеті Топурія з дочкою Олівією
Кеті Топурія з дочкою Олівією

Лев Гейхман з дочкою Олівією
Лев Гейхман з дочкою Олівією

В середині 2016 року вибухнув скандал: з'явилися чутки про нібито романтичний зв'язок Кеті Топурії з репером Гуфом.

Кеті і Гуфу публічно спростували чутки, при цьому Топурія заявила, що, всупереч пліткам, вона не розлучалася з Левом, а з репером у неї тільки дружні стосунки.

Однак через деякий час з'ясувалося, що в родині зірки стався розкол. Топурія підтвердила факт розставання з чоловіком. У 2017 році з'явилися повідомлення про офіційне розлучення подружжя.

Восени 2018 го Кеті Топурія і Олексій Долматов офіційно підтвердили чутки про роман. Вони познайомили дітей від попередніх шлюбів - сина Сема і дочка Олівію.

Обидва музиканти не приховували почуття один до одного, регулярно розміщуючи в Instagram спільні фото з відпочинку.

Восени 2018 Інтернет ″підірвала″ новина про те, що Кеті розлучилася з Гуфом. Всі вважали, що причиною цього стала зрада репера з молодою дівчиною на ім'я Яна, яка після ночі з Олексієм стала ходити з телевізійних передач і розповідати про зв'язок з артистом.

Довгий час Топурія не коментувала цю ситуацію і лише через рік в інтерв'ю розповіла, що припинила стосунки з репером.

А влітку 2019 року стали поширюватися чутки про новий роман співачки, цього разц її обранцем став дипломат Лев Деньгов.

Стосунки з Левом Кеті не коментує, але періодично в її Instagram з'являються фото з ним.

Кеті Топурія і Лев Деньгів
Кеті Топурія і Лев Деньгів