Костянтин Меладзе постане перед судом за переспівування Поліною Гагаріної пісні Віктора Цоя "Зозуля". Відповідною інформацією поділилося видання "Стархіт".

Читайте Знай в Google News!

Вже кілька місяців Поліна Гагаріна змушена судитися з Ольгою Кормухіною через нібито незаконне використання пісні Віктора Цоя "Зозуля". За словами Кормухіної, перед судом також повинен відповісти Костянтин Меладзе, який є автором аранжування скандальної пісні.

Кормухіна вважає, що Гагаріна і Меладзе сплагіатили оригінальну пісню, яку вона зробила разом з лідером групи "Парк Горького" Олексієм Бєловим і була схвалена сином лідера групи "Кіно" в 2010 році. Кормухіна впевнена, що саме ця версія і використана Поліною Гагаріної в саундтреку до картини "Битва за Севастополь". Однак автором музики там був вказаний вже Костянтин Меладзе. У Тверському суді вважали за потрібне залучити продюсера до процесу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Так як ні відповідач — Гагаріна, ні спадкоємці Цоя не можуть надати ніяких документів про історію переробки версії Меладзе, — пояснила "СтарХіту" представник Ольги Кормухіної Валерія Вибвіна. - До всього іншого під час виходу фільму їх права оформлялися на підставі недійсних договорів. Отже, необхідно заслухати коментарі Костянтина і подивитися його документи".

Співачка впевнена, що сторона відповідача намагається занадто заглиблюватися в права і відходить від суті спору — питання про плагіат. І тим самим вже рік веде суд убік. При цьому ряд експертів дійсно визнали варіанти Кормухіної і Меладзе дуже схожими. Так чи інакше, наступне засідання призначено на 25 вересня. Можливо, на ньому музичний продюсер виступить зі своїми коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Меладзе показав фото дівчат, які через нього пройшли.

Як повідомляв портал Знай.иа, колишня дружина Меладзе зробила відверте зізнання.

Також Знай.иа писав, що юний син Гагаріної росте точною копією Андрія Губіна.