Телеведучий YouTube-каналу “Зе Інтерв'юер” Анатоліч випустив веселий анонс наступної програми. Його гостею буде Ольга Фреймут.

Читайте Знай в Google News!

Анатоліч на власній сторінці у мережі “Ютюб” та “Інстаграм” опублікував анонс наступного випуску своєї програми “Зе Інтерв'юер”. На відео Анатоліч сидить у власній машині і розповідає про те, що наступною гостею буде Ольга Фреймут, з якою випуск записали ще до того як вона захворіла на коронавірус, проте вже після хвороби вони зустрілися знову і хочуть поділитися своєю розмовою. Ольга Фреймут трималася свого стилю: вона декілька разів виправити стилістичні помилки Анатоліча (“що”, а не “шо”, “незабутньо”, а не “кайфово”). На завершення анонсу Фреймут розпочала прискіпуватися до Анатоліча і стверджувати, що в його машині є пилюка. На ці звинувачення ведучий не відповів, а просто вийшов з авто.

YouTube-канал “Зе Інтерв'юер” - авторський проєкт телеведучого Анатолія Анатоліча, в якому він зустрічається з українськими митцями, зірками і підприємцями. Ведучий разом із гостями пересуваються по місту, сидять в кафе і ведуть легку бесіду.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відома українська телеведуча "1+1" Неля Шовкопляс заразилася covid-19.

Як повідомляв портал "Знай.uа", хворий коронавірусом партнер по танцях Фреймут розповів про страшну хворобу.

Також, "Знай.uа" писав, що Дантес і Дорофєєва після Фреймут, Бабкіних і Петрожицької зробили тест на covid-19