Наташа Горова-21-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила серію гарячих кадрів, відправившись вигулювати свого мопса на прізвисько Жора в дуже незвичайному вбранні. Так, дівчина приміряла блейзер-оверсайз тілесного кольору, облягаючі велосипедки і міні-топ, доповнивши образ аксесуарами-каблучками і шкіряним клатчем гірчичного кольору, засвітивши струнку фігуру, а також численні татуювання, яких, за словами самої Наташі, у неї вже більше 40-ка штук. При цьому красуня грайливо тримала в руці келишок шампанського.

її келих повний X. O.

Фолловери залишилися в захваті: "якщо гуляти з Жорою, то тільки так😍", "Це шедевр😻💔", "Мені мало однієї bitch я хочу ще🤤", "Ну а як же без чорнобілих фоток)))", "Ось як треба гуляти з собакою 😂👌🏻", "Краса яка😍😍😍", "Красиваа😍", "Вав, рай для очей 😍", "Така кішечка)", "Яка гарна😻❤️".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішнюча Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.