Популярна співачка Ані Лорак показала ту саму маленьку чорну сукню, яка має бути у кожної жінки. Артистка поділилася красивими фото у звабливому вбранні, опублікувавши їх у своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Маленька чорна сукня завжди має бути в гардеробі на всі випадки ! ✨Як настрій? 🍁Ви любите осінь?", - написала Ані Лорак під новими фотографіями.

Ані Лорак, фото: instagram.com/anilorak
Ані Лорак, фото: instagram.com/anilorak

Підписники Ані Лорак підтримали дискусію під новими знімками артистки та засипали співачку компліментами:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Гарна Кароліна. Сукня шкіряна??", "Як завжди суперррррр", "Обожнюю осінь за свій день народження і Ваш. І за цю затишну атмосферу.", "Красиво дуже, восени красиво", "Ось це фігура!".

Коментарі, скріншот: instagram.com/anilorak
Коментарі, скріншот: instagram.com/anilorak

Коментарі, скріншот: instagram.com/anilorak
Коментарі, скріншот: instagram.com/anilorak

Раніше Ані Лорак показала трепетне фото з кращими друзями - Сергієм Лазарєвим і Поліною Гагаріною, позуючи на вечері з нагоди дня народження Армана Давлетьярова. 13 серпня продюсеру і директору російського музичного телеканалу "Муз-ТВ" виповнилося 50 років.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко: "Одужала, повертається до роботи"

Як повідомляв портал "Знай.ua", телеведуча Марічка Падалко після перенесеного covid-19 взяла в руки гантелі: "Розчарована, швидко втомлююсь"

Також "Знай.ua" писав, що любовну ідилію Лорак і Лазарєва затьмарила яскрава блондинка, не відходила ні на крок: "Вже поділили?"